Novice
Program konference
Teme konference
Izbor IKT projekta
Izbor študentskega projekta
Sporočila za javnost
Galerija
Predstavitve
Pomembni datumi
Lokacija
Odbori
Kontakt
Pogled nazaj:
DSI 2011
DSI 2010
DSI 2009
DSI 2008
DSI 2007
DSI 2006
DSI 2005
DSI 2004
DSI 2003
Prireditelj
SDI
Organizator
IPMIT

Novice

23.04.2012 - Objavljene slike s konference!
V rubriki Galerija si lahko pogledate slike s konference ...


20.4.2012 - Nagrajeni študentski projekti
Za najboljši študentski projekt 2012 je bil izbran projekt »H2OME« Mihe Grešaka in Boštjana Arzenška (UM, FERI). Drugo nagrado je prejel Anže Časar (UL, FRI) za projekt »Programsko orodje za vodenje projektov po metodi Scrum«, tretjo nagrado pa je prejel projekt »Kriptiranje podatkov na Dropboxu«, ki ga je predstavil Jernej Flisar (UM, FERI). Vsem nagrajencem iskreno čestitamo.


20.4.2012 - Priznanja Slovenskega društva Informatika
Priznanja Slovenskega društva Informatika so letos prejeli Katjuša Skukan za dejavnost v društvu in za prispevek k razvoju informacijskih sistemov v javni upravi, mag. Jasna Poženel za dejavnost v društvu, posebej za uspešno izvedbo konferenc, ter Micro Team d.o.o. za trajno in uspešno izvajanje programov ECDL. Čestitke!


20.4.2012 - Podeljena i-nagrada
Na konferenci DSI smo tudi letos podelili nagrado za najboljši projekt s področja informatike, s katero Slovensko društvo Informatika spodbuja in promovira inovativnost, uspešnost, učinkovitost ter kakovost projektov na področju informatike. Nagrado je prejela družba Marand Inženiring d.o.o. za projekt Informacijski sistem pediatrične klinike. Čestitamo!


19.04.2012 - Zahvala udeležencem
Hvala vsem, ki ste bili v teh dneh z nami in soustvarjali že devetnajsto konferenco DSI. Vabljeni spet prihodnje leto!


11.04.2012 - Arhiv RS konferenci dodelil 1 kreditno točko!
Arhiv Republike Slovenije je konferenci Dnevi slovenske informatike 2012 priznal 1 kreditno točko. Konferenca je vpisana v seznam izobraževanj na spletni strani Arhiva RS.


10.04.2012 - Ne zamudite predavanja Sandija Češka!
Že v ponedeljek (16.4.) ... ne zamudite predavanja Sandija Češka iz Studia Moderna ... Izvedeli boste, kakšna je vloga informacijske tehnologije pri vodenju in organiziranju hitro rastočega podjetja z decentraliziranim načinom odločanja in matrično organizacijo svojega delovanja, ki obsega šest in več načinov distribucije blaga in storitev in več kot deset blagovnih znamk. Sandi Češko bo povedal tudi, kako je informacijska tehnologija omogočila, da podjetje s skoraj 6000 zaposlenimi (letno se zaposli blizu 1000 novih sodelavcev) in dvomestno rastjo prihodkov, ostaja dinamično in kako zaposleni obvladujejo kompleksne poslovne procese ter ohranjajo preglednost poslovanja.


05.04.2012 - Zadnji dan konference ne zamudite ...
Zadnji dan konference (18.4.) bo poleg ostalih strokovnih predavanj v programu tudi izjemno zanimivo predavanje Tomaža Štolfe iz podjetja vox.io, ki bo predstavil izkušnje, ki si jih je mlada ekipa nabrala od ustanovitve podjetja do danes. Izpostavil bo ključne dejavnike, ki so vox.io popeljali med najbolj perspektivna podjetja v Evropi po izboru spletne publikacije TechCrunch. Obiskali boste lahko tudi delavnico o certificiranju ECDL. Vabljeni!


04.04.2012 - Zanimivosti drugega dne konference
Drugi dan konference (17.4.) ne zamudite predavanja Henrya Frankena (BiZZdesign, The Open Group), ki bo govoril o poslovno-informacijskih arhitekturah z uporabo TOGAF® in ArchiMate®. Poleg strokovnih predavanj v tematskih sklopih vas čaka tudi zanimiva razprava na okrogli mizi »Ekonomska kriza in zdravstveni sistem: priložnosti za IKT«. Pridružite se nam!


03.04.2012 - Poudarki iz programa ...
Nekaj vsebin iz programa prvega dne konfence (16.4.): uvodno predavanje Sandija Češka iz Studia Moderna, zanimivi predavanji Macieja Gruszke iz Oracla »Moving Java Forward« ter Petra Novaka (i-VITES) »IT-informacijska tehnologija – desna roka za manjšo in učinkovito rabo energije« ... ne zamudite tudi okrogle mize »Ali je slovenski IKT sektor v krizi?«.


28.03.2012 - Zadnji dan za koriščenje popusta za zgodnjo prijavo!
Samo še danes lahko ob prijavi in plačilu kotizacije za konferenco DSI 2012 koristite 5 % popust!


26.03.2012 - Objavljen preliminarni program konference!
Objavljen je preliminarni program konference ... preverite na v rubriki Program konference!


20.03.2012 - Podaljšan rok za zgodnje prijave!
Rok za zgodnje prijave smo podaljšali do 28. marca (velja ob hkratnem plačilu kotizacije)! Velja pa v podaljšanem roku nekoliko nižji popust in sicer 5%. Pridružite se nam v sončnem Portorožu!


19.03.2012 - Objava dokumentacije za prijavo najboljših študentskih projektov!
V rubriki "Izbor študentskega projekta" najdete dokumentacijo za prijavo najboljših študentskih projektov ... Izkoristite priložnost in prijavite svoje inovativne projekte s področja informatike ter se na ta način predstavite slovenski strokovni javnosti, vašim bodočim delodajalcem in vsem ostalim, ki na področju informatike kaj pomenijo!


15.03.2012 - Objava razpisa za "i-nagrado"
V rubriki "Izbor IKT projekta" je objavljena razpisna dokumentacija za podelitev »i nagrade« za najboljši informacijski projekt leta 2012. Vabimo vas, da nam predstavite svoje informacijske projekte. Poskrbimo, da bodo dobri projekti opaženi in najboljši nagrajeni!


14.03.2012 - Samo še teden dni za zgodnje prijave!
Ne zamudite roka za zgodnjo prijavo in izkoristite popust 10 % ob plačilu kotizacije do 21. marca!


02.03.2012 - Objavljen okvirni urnik konference
Objavljen je okvirni urnik konference (rubrika Program konference). Podrobnejši program je v pripravi ...


14.02.2012 - Zgodnja prijava do 21. marca!
Še dva meseca do konference ... izkoristite rok za zgodnjo prijavo in ugodnejšo kotizacijo do 21. marca!


20.01.2012 - Podaljšanje roka za prijavo prispevkov!
Obveščamo vas, da smo rok za prijavo prispevkov (oddajo povzetkov) podaljšali do srede 25. januarja 2012. Povzetke lahko oddate v rubriki Za avtorje / Oddaja prispevka.


18.01.2012 - Le še nekaj dni za prijavo prispevkov!
Vabimo vas k prijavi prispevka za konferenco. Zadostuje oddaja povzetka v dolžini do pol strani (A4). Povzetek oddajte v rubriki Oddaja prispevka, rok za oddajo je petek 20. januar.


Dobrodošli
Dobrodošli na spletni strani DSI 2012. Podrobnejše vsebine za konferenco so v pripravi, zato vas vabimo, da spremljate spletno stran konference.


Pokrovitelji
Pokrovitelj konference
Pokrovitelj dneva
Pokrovitelj večernega dogodka
Pokrovitelj
Medijski pokrovitelj
Pokrovitelj opreme
Osvežitev konference
© DSI 2012 Neolab: Razvoj informacijskih rešitev